acces gratuit masini electrice parcari sgu ploiesti
Categorie: Administraţie

Proprietarii de maşini electrice vor putea să parcheze gratis în parcările publice gestionate de SGU Ploieşti, în baza unui abonament de acces gratuit, care poate fi obţinut de la sediul societăţii deţinute de municipalitate.

Măsura de a acorda acces gratuit pentru maşinile electrice în parcările cu plată a fost luată de Consiliul Local la finalul lunii trecute. Municipalitatea a transmis astăzi un comunicat în care anunţă ce documente sunt necesare pentru obţinerea abonamentelor speciale.

Acces gratuit doar pentru maşinile integral electrice

"Primăria Ploiești, prin S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L, informează cetățenii că, în urma aprobării Hotărârii nr. 454/25.11.2021, de către Consiliul Local al municipiului Ploiești, deținătorii de autovehicule acționate integral electric, care au domiciliul/sediul în municipiul nostru, beneficiază de gratuitate în toate parcările publice cu plată, administrate de către municipalitate.
Astfel, persoanele care doresc să obțină un abonament pentru această categorie de autovehicule trebuie să completeze formularul tipizat, care se află pe pagina de internet a S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., la adresa: https://sguploiesti.ro/about-2/formulare-tip/. La acest formular se vor atașa următoarele documente în copie: B.I./C.I.; talon auto; carte de identitate a vehiculului; C.U.I. (persoane juridice)", se arată în comunicatul de presă transmis de Primăria Ploieşti.

Citiţi şi: SGU Ploiești anunță lista lucrărilor care pot fi făcute de concesionarii locurilor de înhumare

Back To Top