Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parteneriat reducere poluare prahova fonduri europene
Categorie: Administraţie

POLUARE PRAHOVA - Un proiect european propus de Consiliul Judeţean, Primăria Ploieşti şi două universităţi a primit fonduri europene. Obiectivul urmăreşte reducerea emisiilor de metan şi dioxid de carbon în atmosferă şi va avea o perioadă de implementare de 12 luni.

POLUARE PRAHOVA - Contractul de finanţare din fonduri europene a fost semnat joi, la sediul Ministerului Mediului, potrivit informaţiilor oferite astăzi de Consiliul Judeţean Prahova. Proiectul european propus de autorităţile locale va avea o valoare de puţin peste 600.000 de lei, acoperită aproape în totalitate din fonduri externe. În parteneriat au intrat Universitatea Politehnică din Bucureşti şi Universitatea din Islanda.

POLUARE PRAHOVA - Proiectul a primit o finanţare europeană de 605.000 de lei

"Zece proiecte de finanţare din cadrul Programului «Mediu, Adaptare la Schimbări Climatice şi Ecosisteme» (RO-Mediu), derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în calitate de Operator de Program pentru Programul RO – Mediu și finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2014-2021, au fost semnate joi, 16 decembrie, de către ministrul de resort Barna Tánczos. Proiectele pentru care au fost semnate contractele de finanțare au fost selectate în urma procesului de evaluare aferent Apelului nr. 1 «Restaurarea zonelor umede și turbăriilor» și Apelului 3 SGS-1 «Elaborarea planurilor de atenuare şi adaptare în municipalităţi». Pentru Domeniul Atenuarea Schimbărilor Climatice, printre promotori se numără şi Consiliul Judeţean Prahova, care a fost reprezentat la evenimentul amintit de preşedintele Iulian Dumitrescu", a explicat Consiliul Judeţean Prahova, într-un comunicat de presă.

Citiţi şi: Parteneriat cu ANL pentru construirea unor locuinţe de serviciu lângă Spitalul Judeţean din Ploieşti

"În cadrul proiectului «Atenuarea efectelor și adaptarea la schimbări climatice prin elaborarea planurilor de  atenuare şi adaptare la schimbări climatice în Prahova - municipiul Ploieşti» (AtenuareClimPh) a fost semnat un Acord de parteneriat între Județul Prahova prin Consiliul Judeţean Prahova, Municipiul Ploiești prin Consiliul Local al Municipiului Ploiești, Universitatea Politehnică din București și Universitatea din Islanda. Prin realizarea acestui obiectiv se urmăreşte reducerea sau prevenirea eliberării dioxidului de carbon și a metanului în atmosferă, dar și obţinerea unei economii integrate a schimbărilor climatice. Valoarea totală a proiectului care va fi implementat în judeţul nostru este de  606.487,5 Lei (peste 122.500  Euro), din care valoarea nerambursabilă se ridică la  605.000 Lei. Durata de implementare este de 12 luni din momentul semnării contractului de finanţare", a mai anunţat Consiliul Judeţean Prahova.

Back To Top