Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sgu ploiesti semne circulatie
Categorie: Administraţie

Autorităţile pregătesc un proiect de extindere a obiectului de activitate al SGU Ploieşti, încât societatea municipalităţii să se poată ocupa din nou de montarea, demontarea şi recondiţionarea de indicatoare rutiere, limitatoare de viteză şi bolarzi. În obiectul de activitate ar urma să intre şi trasarea de marcaje pentru locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilităţi.

Consiliul Local Ploieşti urmează să dezbată astăzi un proiect de hotărâre privind completarea obiectului de activitate al SGU. Astfel, societatea se va putea ocupa pe viitor şi de furnizarea, montarea, demontarea şi recondiţionarea de indicatoare rutiere, simple sau echipate cu lămpi cu led-uri, stâlpi de susţinere, panouri rutiere, stâlpi ornamentali reflectorizanţi, stâlpi metalici de delimitare a accesului, stâlpi flexibili de delimitare şi direcţionare, limitatoare de viteză, oglinzi stradale reglabile, parapeţi, separatoare de sens, bolarzi şi butoni reflectorizanţi.

Aceste activităţi au mai fost prestate de SGU în trecut, însă au făcut parte dintr-un pachet mai amplu scos din obiectul de activitate al societăţii în ianuarie 2021. La momentul respectiv, principalele reproşuri vizau partea de realizare a marcajelor rutiere.

Citiţi şi: SGU Ploiești repară pilonii publicitari amplasați în oraș

 

Back To Top