Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scoala buda râfov
Categorie: Administraţie

La Râfov este în derulare procedura în vederea achiziționării de echipamente IT pentru elevii și cadrele didactice de la școlile din comună.

În vara acestui an, autoritățile locale au semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Achiziția de echipamente din domeniul tehnologiei – IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activității didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar, Comuna Râfov, Județul Prahova”.

VEZI ȘI: Primăria Râfov a semnat contractul de finanțare pentru dotarea cu echipamente IT a școlilor din comună

Proiectul este derulat în cadrul Programului Operaţional Competitivitate, axa prioritară 2: Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, acţiunea 2.3.3: îmbunătăţirea conţinutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educaţie, e-incluziune, e-sănătate şi e-cultură - secţiunea e-educaţie, număr contract 226/233t/21.07.2021.

Termenul pentru deschiderea ofertelor expiră în câteva zile

Anunțul din SICAP precizează că valoarea estimată a contractului este de 691.296,48 lei, fără TVA, împărțită în două loturi: furnizare tablete pentru uz școlar cu acces la internet  (valoarea estimată: 349.822,32 lei, fără TVA), respectiv furnizare echipamente/dispozitive electronice (valoarea estimată: 341.474,16 lei, fără TVA).

Anunțul de licitație se referă la achiziționarea a 362 de tablete pentru uz școlar cu abonament lunar la internet pe o perioada de minim 24 luni, 26 de laptopuri, 19 camere web videoconferință, 19 table interactive, 19 routere wireless, 19 sisteme all-in-one.

Ofertele pot fi depuse până pe 10 ianuarie.

VEZI ȘI: Tablete puse gratuit la dispoziția elevilor de clasa a VIII-a din Râfov

Back To Top