platformă CJ Prahova
Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova a lansat propria platformă cu informații oficiale referitoare la pandemia Covid 19, punând accent pe detaliile pe plan local.

Platforma are secțiuni dedicate informărilor și comunicatelor transmise la nivel general, dar și unele în care se regăsesc detalii pe plan local și județean, cum ar fi rata infectărilor și scenariile pe localități, restricțiile valabile sau detalii despre situația în unitățile de învățământ.

VEZI ȘI: Rata infectărilor, în Prahova, a depășit 0,5 la mie. Situația pe localități, la data de 6 ianuarie

“Site-ul Consiliului Judeţean Prahova vă pune la dispoziţie o pagină actualizată a datelor privind SARS-CoV-2. Informaţiile preluate DOAR din sursele oficiale sunt prezentate atât în mod descriptiv, cât şi grafic, oferindu-vă astfel o perspectivă pe termen scurt şi mediu asupra evoluţiei pandemice, dar şi în vederea configurării planurilor pe care le aveţi.  Un simplu click este suficient pentru a nu fi luaţi prin surprindere de măsurile restrictive fie că sunteţi locuitori ai judeţului, fie că vă regăsiţi printre turiştii care au ales Valea Prahovei. Consultaţi harta virtuală pentru a vedea în ce tip de scenariu şi sub incidenţa căror măsuri se află fiecare oraş şi comună din judeţ!  Tot la un click-distanţă găsiţi şi informaţiile despre centrele de vaccinare disponibile în Prahova şi toţi paşii care trebuie urmaţi pentru imunizare şi obţinerea certificatului COVID-19”, au anunțat reprezentanții CJ Prahova.

Platforma poate fi accesată AICI.

VEZI ȘI: Platformă de monitorizare a calităţii aerului lansată de Primăria Ploiești

Back To Top