pnl ploiești contract apa nova
Categorie: Administraţie

Într-un comunicat de presă transmis vineri, cu puțin înainte de ședința CL Ploiești pentru proiectul privind prelungirea contractului cu Apa Nova, aleșii locali liberali au anunțat că nu susțin această inițiativă.

Liberalii argumentează că, după ce proiectul a fost amânat, în decembrie, pentru lămurirea unor aspecte, acest lucru nu s-a întâmplat, inițiativa fiind prezentată cu rapoarte negative. Aleșii locali ploieșteni din partea PNL au avertizat că nu vor vota proiectul.

“Grupul consilierilor locali PNL va vota «împotriva» prelungirii contractului cu societatea Apa Nova deoarece proiectul de hotărâre, chiar și după prorogarea acestuia, a fost prezentat consilierilor cu rapoarte negative din partea direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei.

VEZI ȘI: APH EXCLUSIV: Șefa de la Juridic din PMP care a avizat NEGATIV acordul de prelungire APA NOVA, SCHIMBATĂ din funcție (SURSE)

Noi credem că un contract atât de important pentru comunitatea  noastră nu poate fi votat fără a avea garanția corectitudinii lui din punct de vedere juridic și economic.

Deși apreciem bună desfășurare a activității societății Apa Nova Ploieşti în perioada de derulare a actualului contract valabil până în anul 2025, grupul consilierilor locali PNL nu va accepta dublarea prețului la apa/ canal ( în doar un an de zile, așa cum prevede actualul proiect )  fără să se asigure că prelungirea acestuia va însemna acoperirea în totalitate a Ploieștiului cu rețele funcționale de apă și canalizare”, se arată în comunicatul semnat de Grupul Consilierilor Locali PNL Ploiești.

Ilustrație arhivă

Back To Top