Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Șefa de la Juridic din PMP care a avizat NEGATIV acordul de prelungire APA NOVA, SCHIMBATĂ din funcție (SURSE)
Categorie: Dezvăluiri
  • Primarul Volosevici convoacă astăzi, 14 ianuarie 2022, o nouă ședință extraordinară a CL Ploiești, cu scopul de a prelungi contractul derulat cu operatorul Apa Nova. Contractul expiră în 2025, iar primarul se grăbește.
  • Edilul-șef afirmă că urgența este motivată de riscul pierderii unor investiții. Tema este una falsă și este indusă prin diverse canale de comunicare cu jumătățile de adevăr care convin.
  • Mai mult, după ședința din decembrie, în care consilierii au amânat decizia, șefa Serviciului Juridic-Contencios, Contracte din Primăria Ploiești a fost schimbată din funcție, printr-o dispoziție datată cu 3 ianuarie, imediat după vacanță. Potrivit surselor APH, primarul ar fi dorit să o mute și la alt serviciu din primărie, însă s-ar fi răzgândit în ultimă instanță - Documentare aici: APH SPECIAL: Primarul insistă cu prelungirea contractului APA NOVA într-o nouă ședință. RAPOARTELE DE SPECIALITATE DEMOLEAZĂ PROIECTUL
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

În actul adițional pe care îl promovează edilul-șef al UAT Ploiești, tariful la apă se va dubla, pentru a susține costurile investiționale de extindere a rețelei. Cu alte cuvinte, ploieștenii plătesc extinderea din diferența de tarif. De ce nu s-a apelat la fonduri nerambursabile sau de ce nu s-a depus o simplă cerere pentru accesarea de fonduri prin programul național Anghel Saligny, unde Primăria avea GARANTATĂ o sumă pentru investiție – iată doar o întrebare rămasă fără un răspuns oficial. Actul adițional de prelungire care poartă numărul 4 la contractul semnat în anul 2000 mărește perioada contractuală cu încă zece ani, din 2025 până în 2035, și conține o multitudine de semne de întrebare la care autoritatea ploieșteană nu s-a sinchisit să răspundă.

Scopul

Încercăm să conturăm o platformă de dialog la care am invitat să participe toți factorii implicați: Primăria Ploiești, operatorul Apa Nova, consilierii municipali, ploieștenii. Decizia de prelungire trebuie să fie una în acord cu legea, dar și cu standardele de costuri încadrate în media tarifară general-acceptată în piața de profil. Documentul final trebuie să reprezinte interesele municipiului, dar și pe cetățenii care sunt plătitorii și beneficiarii finali ai investițiilor.

Pe același subiect: 

APH SPECIAL. Se vinde Apa Nova? De ce se grăbesc concesionarul și primarul cu prelungirea contractului (1)

APH SPECIAL. De ce se grăbește primarul să prelungească contractul Apa Nova. Avocatul George Botez: „O fi euforia sărbătorilor” (2)

APH SPECIAL. Analizăm ACTUL ADIȚIONAL APA NOVA, CIFRELE din spatele declarațiilor (3)

De ce se grăbește primarul să prelungească contractul Apa Nova (4). CRISTIAN GANEA: „Poate că ar trebui să organizăm o nouă licitație”

APH SPECIAL: Primarul insistă cu prelungirea contractului APA NOVA într-o nouă ședință. RAPOARTELE DE SPECIALITATE DEMOLEAZĂ PROIECTUL

Back To Top