Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sgu indicatoare ploiesti
Categorie: Administraţie

SC Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, societate în subordinea Consiliului Local, se va ocupa și de indicatoarele rutiere din municipiu, costurile pentru achiziție, montare, demontare și recondiționarea indicatorarelor rutiere ar urma să fie suportate din bugetul local.

Aleșii locali au aprobat, la finele lunii decembrie 2021, ca activitatea de achiziționare, montare, demontare și recondiționare a indicatoarelor rutiere să intre în atribuțiile SGU. Mai nou, în dezbatere, a fost lansat și un proiect privind tarifele care vor fi suportate din bugetul local.

VEZI ȘI: SGU Ploieşti se va putea ocupa din nou de montarea de indicatoare rutiere

Astfel, pentru achiziționarea unui indicator rutier în formă triunghiulară, cu dimensiunea de 700 mm, municipalitatea ar urma să plătească, dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat, 77 de lei fără TVA, la care se adaugă tariful de montare de 57,44 lei fără TVA, în timp ce demontarea ar urma să coste 26,03 lei fără TVA.

Cel mai scump indicator rutier ar urma să fie cel în formă octogonală: preț de achiziție 210 lei fără TVA, la care se adaugă tariful de montare de 57,44 lei fără TVA, în timp ce pentru demontare, tariful ar urma să fie de 26,03 lei fără TVA.

Pentru o oglinda stradală reglabilă tariful de achiziție propus este de 526,50 lei fără TVA, în timp ce pentru montare tariful propus este de 46,12 lei fără TVA.

Lista completă a tarifelor propuse 

tarife indicatoare sgu

Back To Top