sgu ploiești panouri anit-spaga
Categorie: Administraţie

În cimitirele din Ploiești a apărut, zilele acestea, panouri prin care concesionarii sunt informați nu numai că nu este necesar să plătească suplimentar pentru serviciile prestate de angajații SGU Ploiești, ci chiar trebuie să ceară chitanță pentru fiecare taxă achitată. Ele au fost amplasate chiar de reprezentanții societății.

“În scopul prevenirii unor situații neplăcute pentru concesionarii locurilor de înhumare, din cimitirele administrate, societatea noastră a decis amplasarea de panouri informative în perimetrul tuturor zonelor administrative ale acestora.

Astfel, cetățenii sunt îndrumați către personalul din birourile administrației, pentru a obține toate informațiile necesare în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor contractuale și tarifele serviciilor care pot fi prestate de către societate. De asemenea, pentru toate aceste servicii, vor fi eliberate facturile corespunzătoare.

Reamintim faptul că, angajații societății nu pot condiționa serviciile prestate de către societate prin solicitarea altor sume de bani, concesionarilor, în afara celor prevăzute legal prin hotărârile Consiliului Local”, au informat reprezentanții SGU Ploiești.

VEZI ȘI: Lista tarifelor pentru serviciile SGU Ploiești, în cimitirele din municipiu

Back To Top