Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Consiliul Județean
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova a aprobat Programul anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ale județului Prahova pentru activități nonprofit, pe anul 2022.
  • Instituţia alocă suma de 500.000 lei, în baza Legii nr. 350/2005.

În ședința de marți, Consiliul Județean a votat proiectul de hotărâre privind Programul anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ale județului Prahova pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2022 și  Ghidurile solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Prahova alocate pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2022.

Documentul prevede o alocare de 500.000 de lei, pentru acordarea de finanțări nerambursabile unor activități nonprofit din domeniile Cultură şi învățământ, Sănătate, Tineret, Protecţia Mediului, Sport. Fiecare proiect poate primi între 5.000 și 30.000 de lei, cu excepția propunerilor din domeniul Sport, în cazul cărora valoarea maximă a finanțării ajunge la 80.000 lei.

VEZI ȘI: Ședință la Consiliul Județean Prahova. Rectificare de buget și fonduri pentru patru proiecte derulate în Republica Moldova

Back To Top