Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Aleșii județeni prahoveni au aprobat, marți, o nouă rectificare de buget, la capitolul venituri fiind propusă o suplimentare cu peste 2,7 milioane de lei.
  • Consiliul Județean Prahova va sprijini și patru proiecte de infrastructură derulate de autorități din Republica Moldova.

 Ședința Consiliului Județean Prahova a fost convocată, marți, la ora 10.00, la Sala Europa a Palatului Administrativ, iar ordinea de zi a inclus mai multe proiecte de hotărâri, inclusiv o rectificare de buget.

Astfel, aleșii județeni au aprobat, cu majoritate de voturi, rectificarea bugetului care, la Capitolul venituri a vizat o suplimentare cu peste 2,7 milioane de lei.

Totodată, aleșii județeni au aprobat acordarea de sprijin financiar pentru patru proiecte de infrastructură derulate de autoritățile din Republica Moldova.

Astfel, aleșii județeni au aprobat finanțarea pentru reparația capitală a acoperișului la Școala de Arte Glodeni, raionul Glodeni (100.000 de lei), pentru lucrări de reparație capitală pentru amplasarea Centrului Comunitar de Sănătate Mintală în cadrul IMPS Centrul de Sănătate Leova (125.000 de lei), pentru reparația capitală a Sălii Mici a Casei Raionale de Cultură „Ion Ungureanu” (125.000 lei) și pentru „amenajarea terenului adiacent al Muzeului de Istorie, Etnografie și Artă din orașul Cimișlia” (150.000 lei).

 

Back To Top