Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

agent termic ploiești
Categorie: Administraţie
  • A 12-a tranșă din subvenția de compensare a costurilor legate de achiziția gazelor naturale necesare producerii energiei termice în sistem centralizat a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării.
  • Municipiul Ploiești se numără printre localitățile care beneficiază de sprijin.

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, a aprobat repartizarea către bugetele locale ale unor unități administrativ-teritoriale a celei de-a XII-a tranșe, în valoare de 4.653.324,88 lei, din subvenția de compensare a costurilor legate de achiziția gazelor naturale necesare producerii de agent termic în sistem centralizat pentru sezonul rece 2021-2022. Reprezentanții MDLPA precizează că o parte dintre bani reprezintă subvenției pentru consumul de gaze naturale din luna ianuarie 2022 și este repartizată către municipiul București, iar alta este aferentă consumului din martie, în Ploiești și Tulcea.

La Ploiești este vorba, în actuala etapă, despre un ajutor financiar de 2.334.829,03, conform datelor furnizate de Ministerul Dezvoltării.

VEZI ȘI: Ploieștiul ar putea primi noi fonduri pentru agent termic

Suplimentar, pentru sprijinirea autorităților administrației publice locale în asigurarea continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, a fost alocată suma de 5.358.362,90 lei. Fondurile sunt raportate la consumul din ianuarie 2022 și sunt destinate municipiului Tulcea, respectiv din februarie 2022, pentru Oradea, Sânmartin și Tulcea, potrivit sursei citate.

Ministrul Cseke Attila a anunțat că, până în prezent, din cele 400 milioane lei alocate cu această destinație, prin Legea bugetului de stat pentru 2022, au fost utilizate 340.496.838,65 lei, atât sub formă de subvenție la achiziția de gaze naturale și păcură, cât și pentru asigurarea continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populației.

Back To Top