Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Tichetele sociale pe suport electronic, cu o valoare de 250 de lei, destinate pentru achiziționarea de alimente și mese calde, vor fi distribuite de către Compania Națională „Poșta Română” — S.A, conform unei Ordonanțe a Guvernului.
  • Primăria Ploiești, prin personalul din cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, a anunțat, miercuri, că acordă ajutor persoanelor fizice care beneficiază de sprijinul material, pentru primirea cererilor și declarațiilor pe propria răspundere.

Primăria Ploiești a precizat, miercuri, că personalul Serviciului Protecția Copilului și Familiei din cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești primește cererile și declarațiile pe propria răspundere a persoanelor fizice, care urmează să beneficieze de sprijin material sub formă de tichete sociale emise pe suport electronic.

Citește și: Guvernul pregătește o ordonanță pentru voucherele persoanelor cu venituri mici

Pe lista persoanelor care primesc tichete sociale figurează familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei, precum și familiile monoparentale ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei.

Totodată, printre beneficiari se numără persoanele fără adăpost aflate, după caz, în evidență sau care au depus cererea și declarația pe propria răspundere.

Primăria Ploiești a precizat că documentele care vor fi atașate cererii sunt următoarele:

  • B.I., C.I., C.I.P./pașaport;
  • certificat de naștere copii;
  • certificat de căsătorie, după caz;
  • certificat de deces, după caz;
  • sentință/Certificat de divorț, după caz;
  • hotărâre judecătorească prin care soțul/soția este declarat/declarată dispărut/dispărută, după caz;
  • hotărâre judecătorească de plasament, după caz;
  • Alte documente, după caz.

Citește și: Când începe distribuirea voucherelor sociale. Anunțul ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene

Pe baza cererilor și a declarațiilor pe propria răspundere, personalul Serviciului Protecția Copilului și Familiei întocmește situația centralizatoare a familiilor ce îndeplinesc condițiile de acordare a sprijinului și a persoanelor fără adăpost aflate în evidența sa sau care au depus cererea și declarația pe propria răspundere.

Distribuirea tichetelor sociale pe suport electronic pentru produse alimentare și mese calde se face la domiciliul beneficiarilor, cu confirmare de primire, prin Compania Națională „Poșta Română” — S.A.

În cazul persoanelor fără adăpost, distribuirea tichetelor sociale pe suport electronic pentru produse alimentare și mese calde se face de către Compania Națională „Poșta Română” — S.A. la Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, prin grija acesteia, pe bază de tabel nominal, care se transmite ulterior Companiei Naționale „Poșta Română” — S.A.

Tichetele sociale emise pe suport electronic sunt destinate pentru achiziționarea de produse alimentare sau pentru mese calde, iar valoarea acestora este de 250 de lei.

Back To Top