Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Voucherele, cu o valoare de 250 de lei, se vor acorda o dată la două luni, până la finalul anului, ca măsură de protecție pentru cei care au venituri reduse.
  • Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat că distribuirea cardurilor se va realiza începând cu data de 13 iunie, iar ajutoarele financiare vor ajunge în perioada 20.06.2022-24.06.2022.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a anunțat, inițial, că, la 1 iunie, început procesul de emitere, distribuire și încărcare a voucherelor sociale oferite prin programul guvernamental „Sprijin pentru România”. 

Citește și: Guvernul pregătește o ordonanță pentru voucherele persoanelor cu venituri mici

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ioan Marcel Boloș, a precizat, însă, luni, că distribuția cardurilor va începe abia cu data de 13 iunie, iar ajutoarele financiare ar urma să ajungă la beneficiari, în perioada 20.06.2022-24.06.2022.

„Am spus, de nenumărate ori, în spațiul public, că procesul este de emitere a acestor vouchere, lucru care se întâmplă în momentul de față. Unitățile emitente acest lucru îl fac și domnul director general ar fi trebuit să vă spună că după ce au fost emise aceste vouchere, urmează distribuția. Distribuția începe cu data de 13 iunie, așa cum am precizat la fiecare intervenție din spațiul public și după aceea urmează încărcarea”, a precizat Ioan Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Tichetele, oferite pe suport electronic (card), au o valoare nominală de câte 250 lei și sunt destinate persoanelor aflate în situații de risc de sărăcie. 

Citește și: UPDATE - „Big Brother” în intersecțiile mari din Ploiești. Primăria vrea să atragă finanțare, prin PNRR, pentru monitorizarea traficului - PROIECT

Voucherele, cu o valoare de 250 de lei, se vor acorda o dată la două luni, până la finalul anului. Încărcarea voucherelor se va face după ce se încheie procesul de distribuire.

Persoanele care vor beneficia de acordarea voucherelor:

  • Pensionarii din sistemul public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi prevăzute de legi cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei;
  • Persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei;
  • Familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere, ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei;
  • Familiile monoparentale ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei;
  • Familiile care au stabilit dreptul la ajutorul social în condițiile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;
  • Persoanele fără adăpost, așa cum acestea sunt reglementate potrivit prevederilor legale în vigoare.

Back To Top