Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Ploieștiul are o nouă fântână arteziană, de data aceasta amplasată în bazinul lacului din Parcul Regele Mihai I al României.
  • Fântâna arteziană are spoturi submersibile de diverse culori, iar jocul de lumini, din timpul nopții, atrage privirile trecătorilor din zonă.

După ce la începutul lunii mai, Primăria Ploiești a anunțat reabilitarea fântânilor arteziene din Ploiești, inclusiv a instalațiilor de lumini, un nou astfel de obiectiv a fost dat în folosință la finele săptămânii trecută.

Citește și: Valea Slănicului, conectată la reţeaua de gaze în mai puțin de trei ani

Este vorba despre prima fântână arteziană a Ploieștiului care a fost amplasată în bazinul lacului din Parcul Regele Mihai I al României, cunoscut ca parcul de la Sala Sporturilor Olimpia.

Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL a anunțat că amplasarea noii fântâni arteziene a avut loc în urma consultărilor la nivel de municipalitate.

Noua fântână arteziană este dotată cu spoturi submersibile de diverse culori, al căror joc de lumini este vizibil, pe timpul nopții, din zona de promenadă a lacului.

Back To Top