Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Aleșii județeni au aprobat, joi, asocierea judeţului Prahova cu comuna Cerașu în vederea realizării reabilitării drumului de acces spre Slon - Tabla Buții.
  • Din cauza ploilor din ultima vreme, drumul comunal a devenit impracticabil.
  • Lucrările se impun cu atât mai mult cu cât, anual, pe 6 august, la Tabla Buții au loc ceremonii militare și religioase. 

 Convocați în ședință extraordinară, aleșii județeni au aprobat, joi, cu majoritate de voturi asocierea prin care se va realiza investiția de reabilitare a drumului comunal care permite accesul spre satul Slon - Tabla Buții din comuna Cerașu.

Citește și: Un pod peste Siret, dat în folosință acum 9 luni, s-a prăbușit în timp ce era traversat de mașini. Ministerul Dezvoltării spune că lucrările nu erau finalizate

Dumul comunal de acces spre Slon - Tabla Buții a devenit impracticabil din cauza ploilor din ultima perioadă. Investiția se impune în contextul în care, anual, autoritățile organizează, pe 6 august, o serie de ceremonii militare și relioase în memoria eroilor căzuți în primul Război Mondial.

Special pentru reabilitarea drumului, aleșii județeni au aprobat alocarea a 100.000 de lei.

 

Back To Top