Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

creșe prahova
Categorie: Administraţie
  • Ministerul Dezvoltării a anunțat semnarea contractului de execuție pentru primele 15 creșe construite prin program național.
  • Una dintre ele, cu o capacitate de 40 de locuri, va fi construită la Câmpina.

Cele 15 contracte de execuție sunt primele semnate pentru construirea de creșe moderne și eficiente din punct de vedere energetic, incluse în Programul național de construire de creșe, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

“Primele creșe mari vor fi construite în Alba Iulia, Oradea, Deva, Oltenița, Lugoj și sectorul 2 al municipiului București. În Marghita, Moreni, Drobeta-Turnu Severin, Călărași și Caransebeș vor fi construite creșe medii, în timp ce Petroșani, Motru, Câmpina și Drobeta-Turnu Severin vor beneficia de câte o creșă mică. Valoarea totală a celor 15 proiecte este de 224.024.319 lei, iar unitățile de învățământ vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprie, cabinet medical, spații administrative și un spațiu de joacă amplu, în aer liber. Totodată, clădirile vor avea și panouri solare montate pentru a asigura un aport de energie din surse regenerabile”, au precizat reprezentanții Ministerului Dezvoltării.

Alte 73 de unități pentru antepreșcolari au indicatorii tehnico-economici aprobați și sunt sau vor intra în curând în procedura de achiziție publică, în vederea identificării constructorilor, a subliniat ministrul.

VEZI ȘI: Ministerul Dezvoltării a aprobat finanțarea construirii unei creșe la Măneciu

Foto ilustrație (newsbv.ro)

Back To Top