Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dezinsecție deratizare ploiești
Categorie: Administraţie
  • O nouă campanie pentru dezinsecție și deratizare a fost demarată joi, de operatorul DDD Coral Impex, pe domeniul public al municipiului Ploiești.
  • Intervențiile, planificate să se deruleze până la finalul acestei luni, sunt făcute pentru combaterea țânțarilor și deratizarea spațiilor deschise.

Operatorul S.C. CORAL IMPEX S.R.L va efectua, în următoarele două săptămâni, intervenții pentru dezinsecție - combatere țânțari în spațiile verzi, parcuri aparținând domeniului public și privat, în intervalul orar 05.00 – 11.00; dezinsecție - combatere țânțari în spațiile deschise din domeniul public precum și spațiile deschise aparținând persoanelor fizice și juridice de pe aliniamentele stradale, în intervalul orar 22.00-04.00; deratizare în spațiile deschise din domeniul public și privat, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Produsele care vor fi utilizate în cadrul acestor operațiuni sunt: Cymina Plus, având substanță activă cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte; Vectobac WG, având substanță activă bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor; Detral Super, având substanță activă deltamethrin, esbiothrin, folosit pentru combaterea insectelor; Biopren 50 LML, având substanță activă s-metopren, folosit pentru combaterea larvelor;  Colbrom, având substanță activă bromadiolone, folosit pentru combaterea rozătoarelor.

“Suplimentar pot fi utilizate și alte substanțe avizate de Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al beneficiarului. Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate de către Ministerul Sănătății pentru profilaxia sanitar – umană și fac parte din grupele Xn (gr. III) si Xi (gr. IV) de toxicitate.Acțiunile se desfășoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 și cu recomandările Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecție la nivel comunitar”, menționează comunicatul Primăriei Ploiești.

Serviciile de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al municipiului Ploiești vor fi executate cu utilaje portabile și autopurtate. Personalul implicat în execuția serviciilor este calificat în funcția de agent D.D.D., în conformitate cu legislația în vigoare și este dotat cu echipament de protecție corespunzător.

“Pentru ca activitățile de dezinsecție și deratizare să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat. În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție și deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității. Adresăm rugămintea ca, în perioada menționată, să fie luate toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiul nostru. În caz contrar, Primăria municipiului Ploiești și S.C. Coral Impex S.R.L. vor fi absolvite de orice responsabilitate”, au transmis reprezentanții municipalității.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor activități, perioada de efectuare a serviciilor de dezinsecție și deratizare va fi prelungită, mai menționează sursa citată.

VEZI ȘI: Comunicat de presă - CORAL IMEPX SRL va efectua intervenții pentru dezinsecție și deratizare în Ploiești, în perioada 8-30 iunie

Back To Top