Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a anunțat, joi, continuarea lucrărilor de reparații curente pe străzi, dar și o serie de proiecte aflate în derulare.
  • Pe lista de proiecte prioritare figurează inclusiv reabilitarea și modernizarea străzii Mihai Bravu, dar și a locurilor de joacă.

Primăria Ploiești a anunțat, joi, că are în derulare o serie de lucrări și proiecte de investiții, axate pe infrastructura orașului. Unul dintre proiectele aflate în derulare este cel referitor la execuția de lucrări de modernizare a străzii Golești.

Citește și: CJ Prahova a prezentat strategia de dezvoltare pentru “Ținutul Vinului”

Proiectul “Reabilitarea și modernizarea străzii Mihai Bravu inclusiv consolidarea și modernizarea celor două pasaje auto și pietonale peste CF strada Mihai Bravu” se află pe lista prioritară. Proiectul este în faza de obținere a documentațiilor tehnice, finanțarea acestor etape fiind asigurată prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020, derulat la nivel național.

În cadrul programului “Extindere canalizare în municipiul Ploiești”, municipalitatea ploieșteană a inclus două noi străzi, respectiv strada Pompelor, respectiv strada Cernica.

Citește și: Angajații care pot beneficia, din luna iunie, de majorarea salariului cu 200 de lei. Facilitățile fiscale acordate

Pe lista de proiecte prioritare mai figurează și asigurarea unor locuri de joacă atractive, moderne și sigure, în acest sens urmând să fie realizat un astfel de spațiu destinat recreerii copiilor, în parcul Aurora Vest.

Pe lista de lucrări deja executate figurează marcaje rutiere de pe strada Poligonului, iar ca proiect proiect prioritar administrația publică locală are în vedere și modernizarea infrastructurii rutiere din zona de est a municipiului nostru, respectiv strada Mihai Bravu, o arteră de circulație principală, care deservește mai mulți operatori economici.

Back To Top