Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

iulian dumitrescu energie termică
Categorie: Administraţie
  • Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost mandatat, de CJ și CL Ploiești, să semna un act adițional la contractul de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Ploiești.
  • Proiectele în acest sens au fost adoptate în cadrul a două ședințe extraordinare, după ce ANRE a respins solicitarea de licențiere pentru efectuarea serviciului de alimentare cu energie termică a orașului Ploiești.

Referatul de aprobare atașat proiectului discutat de CJ Prahova - privind mandatul acordat lui Iulian Dumitrescu la semnarea un act adițional la contractul de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Ploiești – a detaliat că, “prin adresa nr. 257/22.06.2022, înregistrata la Consiliul Județean Prahova cu nr. 14312/22.06.2022, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova» a solicitat adoptarea unei hotărâri de către Consiliul Județean Prahova privind acordarea unui mandat domnului Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova, să semneze Actul adițional nr. 1 la Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din Municipiul Ploiești, în sistem centralizat nr. 185/7/09.05.2022. Potrivit cap.III art. 3 din Acordul de asociere autentificat sub nr. 659/06.05.2022 dintre SC Gas&Power Trading SRL(lider de asociere)-GEOTHERM DISTRIBUTION SA, părțile vor înființa o societate pe acțiuni în vederea executării Contractului, conform documentației de atribuire puse la dispoziție de către autoritatea contractantă, având ca scop implementarea contractului de concesiune”.

“Solicitarea de licențiere pentru exercitarea, efectuarea serviciului de alimentare cu energie termică a orașului Ploiești, depusă la ANRE, a fost respinsă în unanimitate de comitetul de reglementare, motivul fiind că nu există o singură persoană juridică responsabilă, ci o asociere, ceea ce contravine articolului 21, lit. C, din legea serviciilor publice comunitare. Ca urmare, cele două societăți asociate trebuie neapărat să constituie, pentru a relua procesul de licențiere, o societate comercială individualizată”, a explicat consilierul județean Emil Calotă, fost vicepreședinte al ANRE și fost primar al municipiului Ploiești. Acesta a menționat că decizia Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei a fost luată ieri.

CL Ploiești și CJ Prahova au adoptat, în ședințele extraordinare de miercuri după-amiază, proiectele de hotărâre.

VEZI ȘI: Scandal la Consiliul Județean. PSD Prahova contestă modul în care s-au împărțit banii între localități și anunță excluderi din partid

Back To Top