Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Consilierul local ploieștean Radu Simionescu a solicitat, în cadrul ședinței Consiliului Local, găsirea unei soluții astfel încât polițiștii locali să-și facă simțită prezența în mijloacele de transport în comun din municipiu, pentru prevenirea unor incidente.
  • Totodată, alesul local ploieștean a propus montarea de relantisoare și instituirea de sensuri unice pe două străzi din municipiu.

„Cea mai importantă problemă semnalată este legată de siguranța cetățenilor în mijloacele de transport în comun. Tot mai mulți locuitori ai urbei noastre mi-au semnalat apariția în mijloacele de transport a unor „grobieni” (pentru că nu merită să fie numiți oameni, astfel de persoane care instigă la violență). În acest sens, propun găsirea unei soluții pentru ca Poliția Locală să patruleze mult mai mult prin mijloacele de transport și să aplice măsurile legale corespunzătoare cât și să identificăm soluția legală prin care se pot realiza razii ale instituțiilor abilitate, dar îmbrăcați în civil”, a susținut Radu Simionescu, consilier local.

Citește și: Zona aflată între Palatul Culturii și Palatul Administrativ devine parcare CU PLATĂ

Consilierul local Radu Simionescu a mai propus, în cadrul interpelării din Consiliul Local, instalarea unor relantisoare de viteză la trecerea de pietoni de pe strada Democrației, din fața clădirii ANAF, dar și pe strada Călimani, la trecerea de pietoni din fața uneia dintre intrările în Parcul Mihai I (Sala Sporturilor), o zonă cu trafic intens de pietoni.

Totodată, la propunerea cetățenilor din zona de Sud, respectiv Piața Anton, consilierul local a propus instaurarea de sensuri unice pe două străzi, respectiv pe strada Covurlui, tronsonul dintre strada Democrației și strada Ștefan cel Mare, cât și pe strada Radu Stanian, pe tronsonul dintre strada Ștefan cel Mare și strada Democrației.

„Îl asigur pe domnul primar, Andrei Volosevici, de tot sprijinul meu și sunt convins că împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor semnalate”, a susținut Radu Simionescu, într-o postare făcută pe Facebook. 

 

Back To Top