Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a anunțat, miercuri, o serie de măsuri anti-caniculă, în contextul în care, timp de trei zile, Prahova nu va fi ocolită de un val de căldură și disconfort termic. 
  • În mai multe zone ale municipiului Ploiești vor fi instalate corturi cu dozatoare cu apă. 

 Prahova se află sub cod galben de caniculă până pe data de 1 iulie, interval în care valul de căldură se va extinde și se va intensifica în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 37 de grade. 

Citește și: România sub atenționare de caniculă, timp de trei zile. Val de căldură și disconfort termic în Prahova

Având în vedere că inclusiv în Ploiești se așteaptă ca disconfortul termic să fie ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) să depășească pragul critic de 80 de unități, Primăria Ploiești a anunțat, miercuri, un set de măsuri anti-caniculă.

Preventiv, vor fi puse la dispoziția cetățenilor corturi cu dozatoare cu apă rece, la Gara de Sud, în zona spațiul pietonal “Nichita Stănescu” și în Parc dendrologic “Mihai Viteazul”.

Primăria Ploiești a anunțat că există surse de apă potabilă în toate piețele agroalimentare din oraș. Vor fi montate suplimentar și dozatoare cu apă potabilă în Piața Centrală, Halele Centrale, Piața Aurora Vest, Piața Nord, Piața Malu Roșu și Piața Mihai Bravu.

În actualul context meteorologic, Primăria Municipiului Ploiești a publicat un set recomandări cu caracter general pentru protejarea împotriva caniculei, principala fiind de evitare, pe cât posibil, a expunerii prelungite la soare, între orele 11.00 – 18.00.

Back To Top