Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masina politie azuga
Categorie: Știri locale
  • De duminică până luni dimineață, polițiștii care au acționat în trafic, la Azuga, au depistat nu mai puțin de patru tineri care s-au urcat la volan drogați.
  • Poliția a anunțat, anterior, că în stațiune au fost înregistrate numeroase cazuri de consum de droguri, în special în rândul participanților prezenți la festivalul din oraș.

Polițiștii din Azuga au depistat trei șoferi care conduceau aflându-se sub efectul substanțelor psihoactive. “Atât în cursul zilei de 19 iunie a.c., cât și în noaptea de 19 spre 20 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Azuga, în timp ce desfășurau activități de identificare a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoactiv, au depistat, în trafic, în jurul orelor 10:00, 16:30, respectiv în jurul orei 04:00, trei conducători auto care circulau pe drumurile publice, deși se aflau sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

În fapt, în jurul orei 10:00, pe strada Valea Azugii, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat. Cu ocazia legitimării, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 30 de ani, din județul Teleorman avea un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe cu efect psihoactiv în organism.

VEZI ȘI: Festival presărat cu ciuperci halucinogene, cocaină, MDMA și canabis la Azuga. Șapte persoane audiate

Aceeași situație a fost întâlnită în jurul orei 16:30, pe aceeași stradă, când polițiștii au identificat un alt tânăr în vârstă de  26 de ani, din orașul Băicoi.

Și în jurul orei 04:00, din noaptea de 19 spre 20 iunie a.c., pe aceeași stradă, un alt tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Gorgota a fost depistat conducând sub influența substanțelor cu efect psihoactiv”, a informat IJP Prahova, în cursul zilei de luni.

Și polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au oprit noaptea trecută, în jurul orei 1.00, pentru control, pe strada Independenței din oraș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Brașov. Având în vedere faptul că bărbatul manifesta un comportament suspect, și acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Cei patru conducători auto au fost conduși la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

VEZI ȘI: Doi șoferi drogați depistați în noaptea de sâmbătă spre duminică, la volan, în Azuga

Foto ilustrație

Back To Top