Categorie: Administraţie
  • Aleșii județeni prahoveni au aprobat, joi, achiziționarea de autovehicule hibride prin „Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național 2020-2024”.
  • Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a prelungit sesiunea de înscriere atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, inclusiv pentru unitățile administrativ teritoriale și instituțiile publice, până la data de 31 iulie 2022.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că sesiunea de înscriere atât pentru pesoanele fizice, cât și pentru persoane juridice, inlusiv UAT –uri și instituții publice, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) până la data de 31 iulie 2022.

Citește și: Programul Rabla 2022 va fi lansat în februarie. Pot fi casate două mașini

Aleșii județeni prahoveni au aprobat, joi, înscrierea Conciliului Județean în programul pentru achiziționarea de autoturisme hibride.

Conform proiectului de hotărâre, diferența de fonduri până la valoarea de achiziție a autovehiculelor noi, exceptând valoarea ecobonusului și a primei de casare, urmează să fie asigurată din bugetul județului Prahova pe anul 2022. 

Consiliul Județean Prahova a achiziționat primul autoturism electric în 2019.

Back To Top