Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

autobuz 2 gara de sud tce ploiești
Categorie: Administraţie
  • TCE Ploiești a anunțat, luni, că din 6 iulie vor fi modificate rutele autobuzelor de pe traseele 2, 32 și 401.
  • Schimbările vor fi aplicate în zona Gării de Sud, astfel încât mijlocele de transport în comun de pe rutele amintite să treacă și pe la Prahova Value Centre.

Începând cu data de 6 iulie 2022, traseele TCE Ploiești 2, 32 şi 401 vor circula cu intrare pe la Prahova Value Centre, în ambele sensuri de deplasare, astfel:

a)            Traseul 2: Traseu cunoscut până la Sud, unde staţia BIG este înlocuită cu oprire în staţia Gara Sud (în faţa gării, comună cu traseul 30), iar de aici înainte pe sub pod, apoi dreapta pe drumul de acces în parcarea centrului comercial cu staţie de debarcare capăt de linie la Prahova Value Centre (zona din dreapta, special amenajată şi semnalizată) . Pentru sensul spre Vest îmbarcarea se face din staţia nou înfiinţată Pleiades;

b)            Traseul 32:

-              Sensul spre cartierul Pictor Rosenthal: traseu normal până în staţia din faţa Gării Sud, apoi înainte şi viraj dreapta pe sub pod, intrare în parcarea centrului comercial, oprire în staţia Prahova Value Centre. De aici, se merge înapoi spre ieşirea din parcare, apoi stânga pe sub pod spre Sud şi se urcă breteaua de acces pe deasupra podului, de unde se reia traseul cunoscut;

-              Sensul spre Centru: traseu normal până în staţia Rulmenţi Grei, apoi înainte pe pod şi viraj dreapta pe breteaua de acces de deasupra podului, coborâre în parcarea centrului comercial, oprire în staţia Pleiades. De aici, se merge înapoi spre ieşirea din parcare, apoi stânga pe sub pod spre Sud şi se ajunge la CORECO Sud, de unde se reia traseul cunoscut.

c)            Traseul 401:

-              Sensul spre Hipodrom: traseu normal până în staţia din faţa Gării Sud, apoi înainte şi viraj dreapta pe sub pod, intrare în parcarea centrului comercial, oprire în staţia Prahova Value Centre. De aici, se merge înapoi spre ieşirea din parcare, apoi stânga pe sub pod spre Sud şi se urcă breteaua de acces pe deasupra podului, de unde se reia traseul cunoscut;

-              Sensul spre Centru: traseu normal până în staţia Gara Sud PTTR, apoi înainte pe sub pod şi viraj dreaptă spre parcarea centrului comercial, oprire în staţia Pleiades. De aici, se merge înapoi spre ieşirea din parcare pe breteaua de urcare pe pod, apoi dreaptă spre staţia 13 Decembrie de pe str.  Democraţiei de unde se reia traseul cunoscut.

VEZI ȘI Autobuzele TCE Ploiești circulă din nou pe traseul 40b, până la Parcul Bucov

Ilustrație arhivă

Back To Top