Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Două licitații au fost lansate de Primăria Ploiești, în vederea atribuirii contractelor pentru modernizarea sistemelor de iluminat public, pe traseele de tramvai 101 și 102.
  • Este vorba, de fapt, despre proceduri anunțate și în primăvara anului trecut, iar ulterior anulate.
  • Conform datelor din SICAP, valoarea estimată este de peste 21,5 milioane lei, fără TVA.

Una dintre licitații se referă la atribuirea proiectului “Eficientizare consumuri energetice în municipiul Ploiești - Sistem iluminat public traseu tramvai 101: Bulevardul Republicii – strada Gheorghe Doja - strada George Coșbuc – strada Ștefan Greceanu – strada Nicolae Bălcescu – strada Ștefan cel Mare – strada Democrației – Gara de Sud”. Valoarea estimată este de  8.387.855,04 lei, fără TVA.

Semnificativ mai scumpe se anunță lucrările pentru proiectul “Eficientizare consumuri energetice în municipiul Ploiești - Sistem iluminat public traseu tramvai 102: strada Găgeni - Șoseaua Nordului - Șoseaua Vestului - strada Libertății (Gara de Vest)”, care are o valoare estimată la 13.157.417,99 lei, fără TVA.

VEZI ȘI: Primăria Ploieşti va primi fonduri europene pentru modernizarea sistemului de iluminat public de-a lungul traseului 102

Obiectivele propuse se referă la scăderea consumului de energie al sistemului de iluminat public, scăderea consumului energetic primar prin utilizarea resurselor de energie regenerabilă, asigurarea conformităţii sistemului de iluminat public cu prevederile legale și scăderea cheltuielilor publice cu operarea sistemul de iluminat public aferent căilor de comunicație.

“Proiectele de investiții precizate se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor, Operațiunea C – Iluminat public. Prin implementarea acestor obiective de investiții, municipiul Ploiești va beneficia de o nouă tehnologie de iluminat public bazată pe LED cu capacități de conectivitate și comunicare performante, care va asigura o creștere a eficienței energetice a sistemului de iluminat public, pe rutele traseelor menționate”, a informat Primăria Ploiești în comunicatul care anunță lansarea celor două proceduri de achiziție.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26.07.2022, ora 15.00.

Procedurile similiare lansate în primăvara anului trecut au fost anulate, conform informațiilor publicate în sistemul electronic de achiziții publice.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
  • TikTok Actualitatea Prahoveană

Back To Top