Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cămin batrani ploiesti
Categorie: Administraţie
  • Nicio firmă nu a fost interesată de contractul estimat la aproape 5.000.000 de lei, pentru extinderea căminului de bătrâni al Primăriei Ploiești.
  • Bugetul alocat va fi redistribuit, așadar, către alte două obiective de pe lista de investiții a municipalității.
  • Un proiect de hotărâre în acest sens va fi dezbătut marți, în ședința Consiliului Local Ploiești.

Proiectul pus pe ordinea de zi a ședinței CL de marți se referă la o rectificare a listei de investiții aferente împrumutului de 18.000.000 de lei contractat de Primăria Ploiești de la CEC Bank. Aproape 5.000.000 de lei ar fi mers către extinderea capacității căminului, dar suma va fi redistribuită, acum, către alte două lucrări. “Pentru realizarea obiectivului a fost organizată de două procedura de achiziție a contractului, inclusive servicii de proiectare, la niciuna dintre proceduri nefiind depuse oferte. Față de această situație, până la actualizarea indicatorilor tehnico-economici, propunem redistribuirea sumei de 4.969.528,08 lei către alte obiective de investiții”, arată nota de fundamentare a propunerii de rectificare.

VEZI ȘI: Secretul rămâne! Clauza de confidențialitate, miezul scandalului pe tema viitorului Spital Municipal de Urgență Ploiești

Documentul prevede ca suma de 1.808.947,58 de lei să fie folosită pentru finalizarea laboratorului de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești, iar restul de 3.160.580,5 lei pentru înlocuirea instalației de nocturnă de pe stadionul “Ilie Oană”.

Back To Top