Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

înscriere creșă
Categorie: Administraţie
  • Peste 750 de familii au încercat să-și înscrie copii, anul acesta, la una dintre cele șase creșe ale Primăriei Ploiești, dar mai mult de jumătate dintre solicitări au fost respinse.
  • Pentru sute de copii, părinții trebuie să găsească alte soluții.

Situația cu înscrierile la creșă este prezentată de autoritățile locale în documentația atașată unui proiect privind construirea unei noi unități, cu 70 de locuri, prin PNRR, pe str. Cosminele.

“În momentul de față, la nivelul celor șase unități din Centrul Creșe Ploiești sunt aprobate 550 de locuri, un număr insuficient în aport cu numărul de înscrieri, respectiv reînscrieri depuse în fiecare an școlar.

Pentru anul școlar 2022 – 2023 au fost depuse un număr de 767 de solicitări de înscriere pentru copii cu vârste între 1-3 ani, la care se adaugă numărul de cereri de reînscriere, care sunt încă în curs de completare la momentul actual, ale copiilor care au frecventat creșa în anul școlar 2021-2022 și care nu au împlinit încă vârsta de 3 ani.

În acest context, raportând numărul de cereri de reînscriere la numărul de locuri aprobate în cele șase unități, rezultă faptul că 446 de cereri de înscrieri din partea părinților au rămas nesoluționate”, precizează documentul în care autoritățile recunoscu că părinții vor fi nevoiți “fie să caute locuri în unități private – fapt ce presupune un efort financiar majo, fie să amâne înscrierea copiilor în învățământul preșcolar”.

Un alt argument care se regăsește în documentația atașată proiectului de hotărâre care va fi dezbătut marți în Consiliul Local se referă la numărul de nou-născuți înregistrați în municipiu în ultimii ani, din situația statistică reieșind “în mod clar că, în următorii ani, numărul solicitărilor de înscriere în învățământul antepreșcolar va fi unul ridicat la nivelul municipiului Ploiești”.

Proiectul de pe Cosminele se referă la construirea unei creșe cu o capacitate de 70 de locuri.

Recent, la Ministerul Dezvoltării a fost semnat contractual de execuție și pentru construirea unei unități de 40 de locuri.

VEZI ȘI: O nouă creșă va fi construită la Ploiești. A fost semnat contractul de execuție

Foto ilustrație (newsbv.ro)

Back To Top