Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

confidențialitate studiu spital
Categorie: Administraţie
  • Consilierii locali ploieșteni au fost convocați marți, 19 iulie, la ședința Consiliului Local Ploiești.
  • Pe ordinea de zi figurează și proiectul privind aprobarea studiului de prefezabilitate pentru viitorul spital municipal de urgență Ploiești, cu mențiunea că anexa la proiect este confidențială.

„Voi propune să se ia act de studiul respectiv, pe care îl consider ca fiind de preevaluare, ca acesta să fie declarat public, supus dezbaterii publice și voi solicita înființarea unei comisii pentru realizarea acestor dezbateri și întocmirea unui raport care să fie înaintat Consiliului Local. De asemenea, să ne explice cum rezolvă dilema mențiunii din scrisoarea angajament a executantului privind faptul că studiul livrat nu este studiu de prefezabilitate. Am serioase suspiciuni privind respectarea Legii Achizițiilor Publice pentru întocmirea acestui studiu în condițiile în care domnul primar se încăpățânează să îl considere ca fiind de prefezabilitate”, ne-a declarat consilierul local George Botez.

VEZI ȘI: Consilierii locali PNL refuză să semneze Declarația de Confidențialitate. „Decizia construirii Spitalului Municipal trebuie luată în condiţii de transparenţă totală”

„În continuare dezaprob orice încercare de a ascunde un demers de utilitate publică de care Poieștiul are mere nevoie. Proiectul Spitalul Municipal de Urgență Ploiești îl consider de maximă importanță și o prioritate absolută a acestui mandat, iar în acest sens fac, din nou, un apel public către domnul primar la încetarea tensiunilor dintre Consiliul Local și Primăria Ploiești. Mă aștept la organizarea unei ședințe la care domnul primar, împreună cu tot executivul de specialitate, să ne informeze clar, concis și coerent, planul administrației pe termen mediu și lung să nu rămână un raport uitat într-un sertar și o gaură de 100.000 de euro”, ne-a declarat consilierul local Alexandru Ștefan.

Back To Top