Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

creșă ilustrație
Categorie: Administraţie
  • Un nou proiect pentru construirea unei creșe este avut în vedere de autoritățile locale.
  • Unitatea cu 70 de locuri ar urma să fie realizată prin PNRR, pe str. Cosminele.
  • Anunțul vine în condițiile în care, anul acesta, au fost refuzate mai bine de jumătate din cererile de înscriere la creșele de stat din municipiu.

În Ploiești funcționează șase creșe, cu o capacitate de 550 de locuri. Anul acesta, autoritățile au refuzat aproape 450 de cereri de înscriere, multe dintre locurile existente în aceste unități fiind deja ocupate de copiii care au mers la creșă și în anul școlar 2021 – 2022.

VEZI ȘI: Sute de cereri de înscriere la creșă au fost respinse, la Ploiești

Noua creșă de pe str. Cosminele va fi una de capacitate medie, de 70 de locuri. Consiliul Local Ploiești va dezbate, marți, proiectul de hotărâre privind participarea municipalității, cu acest proiect, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

“Se aprobă valoarea totală eligibilă a proiectului «Proiect Tip – Construire creșă medie, Municipiul Ploiești, Strada Cosminele nr. 11A – Lot 2» prin Programul Național de redresare și Reziliență, în cuantum de 2.807.916,02 euro fără TVA, la un curs euro de 4,98 lei, valoarea totală a proiectului fiind de 13.983.421,78 lei, fără TVA. Finanțarea de 2.807.916,02 euro fără TVA acoperă parțial cheltuielile de construire (...), restl urmând să fie suportat de la bugetul local”, precizează proiectul de hotărâre.

Ministerul Dezvoltării și-a propus să construiască, prin PNRR, cel puțin 120 creșe la nivel național, unități cu o capacitate de 40, 70 sau 110 locuri, pentru aproximativ 4.500 de copii, valoarea totală a investițiilor ridicându-se la aproape 300 de milioane de euro.

Recent, la Ministerul Dezvoltării a fost semnat contractul de execuție pentru realizarea, în Ploiești, a unei unități cu o capacitate de 40 de locuri.

La începutul anului, autoritățile locale anunțau deschiderea unei noi creșe și pe str. Romană.

Foto ilustrație (newsbv.ro)

Back To Top