Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

andrei volosevici clauza
Categorie: Administraţie
  • Primarul Andrei Volosevici a criticat, prin intermediul unei declarații de presă, faptul că în contractul de furnizare a energiei termice apare o clauză care prevede plata unui avans.
  • Andrei Volosevici: “Am sursa, dar nu văd fundamentul juridic”.

“Am fost invitați prin ADI la niște discuții despre termie și ne-am trezit cu o clauza contractuală care nu a fost trecută prin Consiliul Local. Nu spun dacă e bine sau rău, dar dacă ni se cere un avans este evident că trebuie să deschid un capitol bugetar, iar ca să deschid capitol bugetar trebuie să am un fundament. Clar și răspicat, am sursa, e de datoria mea să o găsesc, dar nu văd fundamentul juridic pentru faptul că fișa trecută prin Consiliul Local nu prevedea două clauze: prima cu avansul de 50% și a doua cu faptul că din doi concedenți am devenit unul. Suntem pregătiți să susținem subvenția la nivelul pe care îl hotărăște Consiliul Local, dar nu știu cum să rezolv problema cu avansul, adică nu pot trece peste decizia Consiliului Local”, a declarat Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului.

VEZI ȘI: Licențierea serviciului de alimentare cu energie termică a orașului Ploiești, respinsă de ANRE

“Consiliul Local Ploiești a votat caietul de sarcini, nu și contractul de furnizare a energiei termice. Pentru că nu am votat contractul, nu puteam vota nici clauzele acestuia”, ne-a declarant unul dintre consilierii locali.

Vedeți AICI  declarația integrală a primarului Ploieștiului.

VEZI ȘI: Secretul rămâne! Clauza de confidențialitate, miezul scandalului pe tema viitorului Spital Municipal de Urgență

 

Back To Top