Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Aleșii județeni sunt convocați, marți, la o nouă ședință, pe ordinea de zi figurând și proiectul de actualizare a indicatorilor tehnico economici pentru viitorul sens giratoriu de la intersecția DN1 cu DJ 155, la Păulești.
  • Amenajarea intersecției, potrivit raportului anexat la proiect, se va face sub forma de girație, cu diametrul exterior de 48.00m.

Sensul giratoriu va fi amplasat la intersectia DN1 cu DJ155, drumul national DN1 având 4 benzi de circulatie (câte 2 benzi pe sens) și banda de selecție pentru virajul la stânga pe sensul Brasov - Păulești.

Citește și: Incendiu de vegetație uscată în comuna Bucov

Suprafața amenjată va fi de 12000.00 mp, respectiv pe DN1 o lungime de 350.00 m, pe DJ155 o lungime de 150 m. Amenajarea intersecției, potrivit raportului anexat la proiect, se va face sub forma de girație, cu diametrul exterior de 48.00m, conform planului de situație.

Pentru virajul la dreapta pe sensul Ploiești -Păulești, se va realiza o bandă de selecție cu latime de 4.00m, astfel încât în sensul giratoriu traficul să fie degrevat de vehiculele ce tranzitează către Păulești.

Suprafaţa totală ocupată de lucrări este situată parțial în intravilan și parțial în extravilan.

Back To Top