Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

loc parcare boli handicap
Categorie: Administraţie
  • Autoritățile din Ploiești vor propune, vineri, Consiliului Local, un nou regulament privind rezervarea de locuri de parcare de către persoanele cu handicap.
  • Proiectul lansat în consultare publică la începutul verii stabilește criterii mai clare pentru atribuirea acestor locuri.
  • De mai bine de un an, în lipsa unui regulament actualizat, nu a mai fost posibilă rezervarea locurilor în parcările rezidențiale.

Noul regulament de atribuire a locurilor de parcare pentru persoanele cu handicap include o listă cu 40 de boli și coduri de bază în funcție de care vor fi aprobate asemenea solicitări.

Proiectul care va fi dezbătut vineri de Consiliul Local Ploiești precizează că pot cere rezervarea unui loc de parcare persoanele care suferă deuna dintre aceste afecțiuni, indiferent dacă stau la bloc sau la casă, și că va fi atribuit un singur loc/ imobil.

Acum un an, autoritățile locale au renunțat la vechiul regulament, după ce au constatat că în oraș erau rezervate peste 1000 de locuri, conform unei liste care nu mai fusese actalizată. Nici actualul proiect, însă, nu prevede cum va fi ținută evidența acestor locuri, odată atribuite, astfel încât situația lor să fie actualizată în cazul în care beneficiarul se mută sau a decedat, de exemplu.

Lista cu cele 40 de boli, conform noului proiect de regulament

lista coduri boli parcare

VEZI ȘI: Zona aflată între Palatul Culturii și Palatul Administrativ devine parcare CU PLATĂ

 

Back To Top