Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parcela bloc traian
Categorie: Administraţie
  • Un imobil cu apartamente, spații comerciale și parcare subterană ar urma să fie construit în Ploiești, pe str. Traian, aproape de intersecția cu str. Gh. Gr. Cantacuzino.
  • De mulți ani, parcela pe care va fi ridicată construcția arată ca și cum ar fi abandonată, fiind năpădită de buruieni, iar până la un moment dat nici măcar împrejmuită.

Un proiect de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești programate pentru vineri, 29 iulie, propune aprobarea PUZ-ului  pentru realizarea unui bloc cu parter, două etaje și două niveluri la subsol.

“Aprobă PUZ – pentru «Construire clădire locuințe colective 2S+P+9, parcare subterană, spațiu comercial, amenajare parcare, circulație pietonală, spații verzi, împrejmuire teren (sup.st. 8240 mp)», str. Traian nr. 16 (număr cadastral 141397), Municipiul Ploiești, beneficiar SC Camion Services Logistic SRL”, se arată în proiect.

Documentul precizează că proiectul are aviz favorabil al Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism și al cele pentru Organizare și Dezvoltare Urbanistică, Realizarea Lucrărilor Publice, Circulație Rutieră, Conservarea Monumentelor Istorice și de Arhitectură.

VEZI ȘI: Lucrările la Bucegi 12 Central Residence, primul bloc de birouri și apartamente de lux din Ploiești, au fost demarate

Foto: Google Street View

Back To Top