Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

licitație ploiești
Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a lansat licitația pentru încheierea unui contract de colectare a cadavrelor de animale de pe domeniul public.
  • Termenul pentru depunerea ofertelor expiră la finalul săptămânii viitoare.

Anunțul de licitație anunță o valoare estimată la 111.000 de lei, fără TVA, pentru atribuirea contractului privind serviciul de salubrizare pentru prestarea activității de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public al municipiului Ploiești și predarea acestora către unitățile de ecarisaj sau către instalațiile de neutralizare, în conformitate și cu respectarea tuturor cerințelor stipulate în Caietul de sarcini. Suma este prevăzută pentru activitățile care ar urma să fie prestate timp de cinci luni, iar firmele interesate pot depinde ofertele până cel târziu vineri, 5 august, la ora 12.00.

Municipalitatea a precizat că drept criteriu de atribuire va fi folosit cel mai bun raport calitate-preț aplicabil numai ofertelor care respectă toate  cerințele prevăzute în anunț și în caietul de sarcini.

VEZI ȘI: Licitație pentru realizarea documentației, în vederea construirii a două noi parcări supraterane în Ploiești

Back To Top