Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Dubele, autobuzele și microbuzele, precum și alte vehicule speciale nu mai pot fi parcate, pe timpul nopții, la bloc și pe trotuare în Ploiești.
  • Consilierii locali ploieșteni au aprobat, vineri, proiectul de hotărâre prin care sunt reglementate zonele unde astfel de vehicule pot fi parcate.
  • Deținătorii unor astfel de vehicule riscă amenzi cuprinse între 580 – 725 de lei dacă nu respectă prevederile hotărârii de Consiliu Local.

 La Ploiești este interziă parcarea în parcările de reședință și de domiciliu din municipiul Ploiești, precum și pe partea carosabilă și pe trotuare, în intervalul orar 20.00 – 06.00, a următoarelor categorii de vehicule: autoutilitare, microbuze și autobuze, remorci/semiremorci și vehicule cu destinația specială.

Citește și: Peste 28 de milioane de lei pentru monitorizarea video a traficului rutier pe drumurile județene din Prahova

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, vineri, proiectul de hotărâre prin care au fost stabilite zonele destinate pentru parcarea unor astfel de mijloace de transport, în intervalul 20.00 - 06.00.

Pe lista aprobată cu zonele special destinate pentru parcarea acestui timp de vehicule figurează Bulevardul Petrolului, de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra, strada Mihai Bravu – zona industrială Uztel, pe prima bandă de circulație, strada Stindardului – inclusiv parcarea pentru microbuze și autobuze, strada Târgoviștei – paralel pe prima bandă de circulație, tronsonul cuprins între LIDL și Romgaz, strada Vornicei – în spatele spitalului CFR, tronsonul cuprins între strada Libertății și Aleea Vitioarei (paralel cu gardul), Bulevardul Republicii – zona Cablul Românesc (fosta stație a traseului 1), strada Soldat Erou Arhip Nicolae – parcarea cu dale inerbate de la baza podului Mărășești (sub pod), strada Cornățel – pe prima bandă de circulație (de la intersecția cu strada Romulus până la podul de peste pârâul Dâmbu).

Deținătorii unor astfel de vehicule riscă amenzi cuprinse între 580 și 725 de lei dacă nu respectă hotărârea aprobată de Consiliul Local Ploiești.

Back To Top