Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

locuri handicap parcari condominiale
Categorie: Administraţie
  • Un proiect de hotărâre privind noul regulament de alocare gratuită a locurilor de parcare pentru persoanele cu handicap ar fi trebuit să intre, vineri, în dezbaterea Consiliului Local Ploiești.
  • În timpul ședinței, inițiativa a fost retrasă de pe ordinea de zi.

Noul regulament de atribuire a locurilor de parcare pentru persoanele cu handicap includea o listă cu 40 de boli și coduri de bază în funcție de care să fie aprobate solicitările, dar și criterii strice de atribuire. El a fost elaborat și pus în consultare publică în condițiile în care municipiul nu mai are, de aproximativ un an, un regulament valabil în acest sens, iar persoanele cu dizabilități nu au mai putut beneficia de locuri rezervate în parcările condominiale.

Proiectul cu noile reguli a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței de vineri a Consiliului Local Ploiești, dar a fost retras pe motiv că, în urma discuțiilor din comisii, aleșii locali au decis să analizeze mai atent propunerile pentru a găsi cea mai bună soluție de aplicare.

VEZI ȘI: Persoanele care suferă de anumite boli vor putea rezerva locuri în parcările condominiale din Ploiești. Lista afecțiunilor

Anul trecut, la momentul renunțării la vechiul regulament, în Ploiești existau peste 1.000 de locuri rezervate în parcările condominiale, pentru persoane cu handicap, dar nu mai exista o evidență a beneficiarilor care, de la aprobarea cererii, se mutaseră sau decedaseră.

Back To Top