Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

colectare deșeuri
Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești vrea să ceară finanțare, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru realizarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar.
  • Potrivit datelor furnizate de administrația locală, un astfel de proiect poate fi finanțat cu până la 5,58 milioane de euro, fără TVA.
  • În centrul integrat vor putea fi duse inclusiv deșeuri voluminoase pentru care, în prezent, ploieștenii trebuie să achite tarif separat.

Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că intenționează să obțină finanțare prin PNRR pentru înființarea primului centru de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. “Potrivit ghidului de finanțare, un centru integrat de colectare prin aport voluntar este compus din platformă betonată, hală, containere, utilaje, echipamente tehnologice şi funcționale care nu necesită montaj (cu titlu de exemplu: motostivuitor, încărcător frontal, concasor pentru deșeuri din construcții și demolări, utilaj pentru pre-compost, stație de compostare compusă din platformă betonată, tocător, ciur rotativ, întorcător de brazdă instalație însăcuire, etc), cameră frigorifică pentru cadavre de animale, laborator de analize chimice, cântar acces auto mare tonaj, spații administrative, utilități”, au explicat reprezentanții administrației locale.

Aceștia spun că, astfel, se va asigura colectarea separată a deșeurilor menajere care nu pot fi colectate în sistem „door-to-door”, respectiv deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri – deșeuri voluminoase, deșeuri textile, deșeuri din lemn, mobilier, deșeuri din anvelope, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri cadavre animale, deșeuri de grădină, deșeuri din construcții și demolări, etc.

Valoarea maximă eligibilă a proiectului corespunde unui cost de cel mult 5.580.000 euro, fără TVA, mai menționează comunicatul Primăriei Ploiești.

VEZI ȘI: Amendă de 40.000 de lei, la Ploiești, pentru un centru de colectare a deșeurilor. Controlul, în urma unor sesizări

Back To Top