Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă a aprobat proiectul de Hotărâre de Guvern privind alocarea unor sume din Fondul de Rezervă aflat la dispoziția Guvernului pentru înlăturarea efectelor unor calamități la nivelul unor localități prahovene. 
  • Suma totală prevăzută este de peste 587 de milioane de lei, fonduri destinate pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse în perioada ianuarie - iulie 2022.

Comitetul Județen pentru Situații de Urgență Prhov s- reunit pentru  stbili list loclităților propuse pentru a benefici de finanțare din fondul de rezervă, sume destinate pentru reabilitarea drumurilor județene, comunale, dar și pentru repararea podurilor afectate de alunecările de teren și de inundații.

Anunțul a fost făcut de subprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu. Pe listă figurează peste 30 de localități, fiind stabilite sume inclusiv pentru Consiliul Județean Prahova, pentru reabilitarea de drumuri județene și poduri.

Citește și: Percheziții în Ploiești. Un bărbat este acuzat că a furat 8.600 de lei, un telefon mobil și un laptop

Consiliul Județean Prahova figurează pe listă  cu fonduri pentru consolidare și refacere DJ 235 (Lapoș), reparații pod pe DJ 235 (comuna Lapoș), refacere DJ101R (Câmpina), consolidare și refacere DJ207 și refacere podeț (comuna Șotrile), consolidare și refacere DJ101T (Bertea), refacere DJ101 R, intersecție DJ 101R+DN1 (Cornu), refacere DJ 205G (comuna Cornu), consolidare și refacere DJ234(Slcia), refacere trei podețe pe DJ230 (Cerașu), refacere DJ102 I (Câmpina), reparații pod DJ 101R (Câmpina), refacere DJ233 (Ariceștii Rahtivani).

stfel, potrivit documentului aprobat de Comitetul Județean pentru Situții de Urgență Prahova, pe listă figurează municipiul Câmpina, precum și orașele: Azuga, Breaza, Bușteni, Comarnic, Mizil, Slănic și Vălenii de Munte.

La nivelul comunelor figurează localitățile Bănești, Bătrâni, Bertea, Bucov, Cerașu, Chiojdeanca, Cornu, Cosminele, Drajna, Dumbrăvești, Gornet, Gura Vitioarei, Măneciu, Păcureți, Provița de Jos, Posești, Salcia, Sângeru, Scorțeni, Starchiojd, Șoimari, Telega și Valea Doftanei.

bani-lunecari-1-Prahova.jpg

bani-alunecari.jpgbni-alunecări-3.jpg

lista-bani-4.jpg

Back To Top