Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

adi termo prahova consiliul județean
Categorie: Administraţie
  • Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Termo Prahova” a fost propusă pentru dizolvare, potrivit unui proiect introdus pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de marți, convocate la Consiliul Județean Prahova.
  • Inițiativa vine la exact o săptămână de la oprirea furnizării apei calde în Ploiești.

“Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de utilităţi publice pentru serviciul de producere, transport, distribuţie şi furnizare de energie termică în sistem centralizat «Termo Prahova» are ca obiectiv general cooperarea unităților administrativ-teritoriale care o compun în scopul înfiinţării, organizării, reglementării, finanţării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciului de producere, transport, distribuţie şi furnizare de energie termică în sistem centralizat pe raza de competenţă a unităţii administrativ-teritoriale Municipiul Ploieşti, precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal, destinate înfiinţării, modernizării şi/sau dezvoltării, după caz, a sistemelor de utilităţi publice aferente «Serviciului» pe baza Strategiei de dezvoltare a acestuia, în Municipiul Ploieşti. Prin adresa nr. 322/03.08.2022, înregistrată la Consiliul Județean Prahova sub nr. 17859/03.08.2022, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova» a solicitat acordarea unui mandat reprezentanților Județului Prahova în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova», pentru a vota dizolvarea și lichidarea Asociației, precum și stabilirea destinației bunurilor rămase după lichidare”, detaliază referatul de aprobare atașat proiectului publicat luni dimineață.

ADI a fost constituită în toamna anului trecut, cu câteva luni înainte de expirarea contractului cu fostul operator de termoficare, în vederea organizării și derulării procedurii pentru desemnarea unui nou operator și gestionarea sistemului de distribuire a energiei termice în Ploiești.

Ideea desființării Asociației a fost vehiculată de săptămâna trecută, la câteva zile după declanșarea crizei apei calde, la Ploiești, iar proiectul vine după ce vineri a intrat în vigoare demisia primului și singurului director al ADI Termo.

VEZI ȘI: Horia Tiseanu și-a dat demisia din funcția de director al ADI Termo Prahova

Back To Top