Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

finanțare nerambursabilă ong
Categorie: Administraţie
  • CJ Prahova a aprobat alocarea a încă 1,8 milioane de lei pentru Programul anual al finanțărilor nerambursabile din fondurile publice.
  • Fondurile vor fi distribuite în cadrul unei a doua sesiuni, iar cea mai mare parte a sumei va fi direcționată către inițiative din Sport.

Aleşii judeţeni au votat, în şedinţa ordinară a lunii august, Proiectul de Hotărâre privind Programul anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ale județului Prahova pentru activități nonprofit, de interes județean, derulate de ONG-uri în domeniile  Cultură şi Învățământ, Sănătate, Tineret, Protecţia Mediului și Sport. Este a doua sesiune derulată de CJ Prahova, pentru acordarea finanâîrilor din bugetul judeţului, în baza Legii nr. 350/2005.

Pentru primele patru domenii amintite, sumele alocate vor fi cuprinse între 5.000 şi 30.000 de lei, în timp ce, pentru Sport, valoarea maximă va ajunge, în această sesiune, la 1.500.000.

Ghidul solicitantului poate fi consultat aici.

VEZI ȘI: Lista proiectelor sociale și sportive propuse de ONG-uri și care vor primi finanțare nerambursabilă de la CJ Prahova

 

Back To Top