Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

creșă mică CNI Ploiești
Categorie: Administraţie
  • Proiectul privind construirea unei creșe, în zona de vest a Ploieștiului, intră în linie dreaptă.
  • Contractul de finanțare semnat joi se referă la o unitate cu 40 de locuri ce trebuie să fie gata, însă, abia în toamna lui 2025.

Administratorul public al Ploieștiului, Simona Albu, a semnat, joi, cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și ai Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (M.D.L.P.A.) contractul de finanțare pentru o nouă creșă ce va fi construită în zona de vest, mai exact pe Aleea Strunga.

VEZI ȘI: Creșă nouă, cu 70 de locuri,  pe str. Cosminele 

“Valoarea totală a proiectului «Construire și dotare creșă în municipiul Ploiești, Aleea Strunga» este de 11.886.810,72 lei, iar finanțarea acestui obiectiv de investiții va fi asigurată de către M.D.L.P.A. în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, componenta C15 – Educație.

VEZI ȘI: Sute de cereri de înscriere la creșe au fost respinse, la Ploiești

Perioada de implementare a acestui proiect este de 38 de luni de la data semnării contractului de finanțare”, informează municipalitatea ploieșteană.

Back To Top