Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

andrei volosevici criza apei calde
Categorie: Administraţie
  • Ședința AGA a ADI Termo Prahova, pentru demararea procedurilor legale în vederea asigurării apei calde în Ploiești, nu a putut a avea loc nici luni.
  • Primăria Ploiești acuză Consiliul Județean de “totală lipsă de respect față de ploieșteni”.
  • A fost a treia oară când ședința nu a putut avea loc, din lipsă de cvorum.

Primarul Ploieștiului Andrei Volosevici a criticat Consiliul Județean pentru că reprezentanții instituției nu s-au prezentat, din nou, la ședința AGA ADI Termo Prahova (asociația creată de CJ și CL pentru termoficare la nivelul municipiului), întâlnire la care trebuia discutată demararea procedurilor legale în vederea asigurării furnizării apei calde la nivelul municipiului.

Într-un comunicat de presă transmis ulterior de Primăria Ploiești, CJ Prahova a fost acuzat că arată “o totală lipsă de respect față de ploieșteni”, pentru că reprezentații săi nu s-au prezentat la ședință, pentru a treia oară consecutiv, drept urmare nu a fost întrunit cvorumul necesar.

Comunicatul Primăriei Ploiești privind ședința în care ar fi trebuit să se discute procedurile în vederea reluării furnizării apei calde:

“Consiliul Județean Prahova arată o totală lipsă de respect față de ploieșteni!

Pentru a treia oară consecutiv, reprezentanții Consiliului Județean în A.G.A a A.D.I. Termo Prahova nu s-au prezentat, nici astăzi, la ședința similară programată, statutar, a se desfășura în regim de urgență, în vederea demarării procedurilor legale privind asigurarea apei calde pentru ploieșteni.

De mai bine de o lună de zile ploieștenii nu au apă caldă, în urma rezilierii contractului nr. 185/7/09.05.2022 de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiul Ploiești, în sistem centralizat, reziliere ce a fost dispusă, unilateral, de către membrii Consiliului Județean Prahova, desemnați în A.G.A. a A.D.I. Termo Prahova.

VEZI ȘI: Val de critici la adresa primarului Andrei Volosevici. „Oamenii sunt terifiați că nu au apă caldă, că nu vor avea căldură”

În această situație, conform prevederilor art. 33 alin. (2) şi (3) din Legea serviciilor comunitare de utilități publice nr 51. /2006, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, autoritățile administrației publice locale, în speță ADI Termo Prahova, adoptă în maxim 30 de zile hotărârile necesare pentru asigurarea furnizării/prestării serviciilor/activităților de utilități publice în oricare dintre aceste situații:

alin.  2) -  a) revocarea, abrogarea, anularea sau încetarea în orice alt mod al efectelor hotărârii de dare în administrare

b) încetarea înainte de termen a contractului de delegare a gestiunii

c) neacordarea, retragerea sau încetarea valabilității licenței

Acest fapt este susținut şi de Autoritatea  Națională de Reglementare în Domeniul Energiei prin adresa nr. 139678/02.09.2022 adresată ADI Termo Prahova, singura instituție care poate demara o nouă procedură pentru un nou operator.

Municipalitatea ploieșteană este nevoită să solicite, din nou, pentru a patra oară,  ADI Termo Prahova reluarea procedurii de convocare a Adunării Generale a Acționarilor (A.G.A.) a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Termo Prahova, în vederea demarării procedurilor legale privind asigurarea apei calde pentru ploieșteni.

Acest demers vine ca urmare a faptului că, reprezentanții Consiliului Județean în A.G.A a A.D.I. Termo Prahova nu s-au prezentat, nici astăzi, la ședința similară programată, statutar, a se desfășura în regim de urgență, în contextul amintit mai sus.

Reamintim că, din A.G.A. a A.D.I. Termo Prahova fac parte 4 (patru) reprezentanți ai Consiliului Județean Prahova și 3(trei) reprezentați ai Consiliului Local Ploiești, prin urmare ședința nu a întrunit, nici astăzi, cvorumul necesar în vederea luării unei decizii menite să rezolve această problemă stringentă cu care se confruntă orașul nostru. Menționăm că cei 3 membri stabiliți prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Ploiești au fost prezenți la fiecare ședință, dar nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru a se o lua o decizie în acest sens.”

Back To Top