Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

școli cartiere marginalizate Ploiești
Categorie: Administraţie
  • Școala 13 și Școala 19, unități din două cartiere ploieștene considerate zone marginalizate, vor beneficia de investiții din fonduri europene.
  • Contractele pentru asigurarea fondurilor au fost semnate în cursul zilei de marți.
  • Lucrările de modernizare vor primi finanțare nerambursabilă de peste 1,7 milioane de lei.

Contractele de finanțare pentru modernizarea a două școli gimnaziale - nr. 13 (zona Văleni – Radu de la Afumați)  și  nr. 19 (Mimiu) - au fost semnate marți, la Ploiești.

“Contractele de finanțare se derulează prin Programul Operațional Regional, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Astfel, Școala Gimnazială nr. 13 și Școala Gimnazială nr. 19 vor primi finanțări nerambursabile în valoare de 1.187.875,00 lei, respectiv de 544.526,99 de lei.

Proiectele respective fac parte din programul «O 9 șansă! Sprijinirea comunității marginalizate din Municipiul Ploiești» prin elaborarea unei Strategii de Dezvoltare Locală finanțată prin Programul Operațional Regional.

Obiectivele implementării celor două proiecte de modernizare constau în creșterea accesului la educație pentru persoanele din comunitățile marginalizate, aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială și îmbunătățirea condițiilor educaționale.

Reabilitarea celor două unități de învățământ va contribui, în mod direct, la îmbunătățirea calității vieții populației din zona urbană marginalizată a municipiul Ploiești, în special a grupurilor vulnerabile, promovând, în același timp, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, precum și scăderea populației aflate în risc de sărăcie și excluziune socială”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești, în comunicatul de presă care anunță semnarea celor două contracte de finanțare.

Ambele proiecte ar trebui finalizate până la 31 decembrie 2023.

Fonduri europene și pentru modernizarea unor școli din apropiere de Sala Sporturilor și Gara de Nord

La începutul lunii septembrie, Primăria Ploiești a semnat contractul de finanțare modernizarea Școlii “Candiano Popescu” și construirea unei săli de sport care să deservească unitatea de învățământ.

VEZI ȘI: Investiție de 1,5 milioane de lei pentru modernizarea Școlii “Candiano Popescu” și construirea unei săli de sport

Planurile administrației locale se referă și la modernizarea Școlii “Florin Comișel”, care funcționează în zona Rudului – Sala Sporturilor “Olimpia”.

VEZI ȘI: Proiecte de modernizare pentru patru școli de cartier ale Ploieștiului

 

Back To Top