Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

festival alfabetul convietuirii
Categorie: Administraţie
  • Autoritățile locale ploieștene au demarat procedura de achiziție pentru închirierea unei scene.
  • Primăria Ploiești este partener în organizarea unei noi ediții a festivalului “Alfabetul Conviețuirii”.

Un nou festival va avea loc, pe Bulevardul Independenței din Ploiești, în mai puțin de trei săptămâni. “Alfabetul Conviețuirii” – ediția a IX-a este programat pentru perioada 30 septembrie – 2 octombrie, urmând să se desfășoare în zona Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud din Ploiești.

Primăria Ploiești a lansat procedura de achiziție pentru închirierea unei scene, valoarea estimată a contractului fiind de 50.420 de lei, fără TVA. Potrivit caietului de sarcini, aceasta va fi folosită în timpul spectacolelor susținute, în cadrul festivalului, de ansamblul de dansuri populare tradiționale al Centrului Cultural Aspropyrgos – Grecia, Ansamblul Thermalia din Evia, Ansamblul din Aedipsos – Grecia, Ionuț Galani, Mahala Rai Banda și Filarmonica “Paul Constantinescu”.

Evenimentul este organizat de Uniunea Elenă din România, în parteneriat cu Primăria Ploiești, Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești și Consiliul Județean Prahova.

VEZI ȘI: Festival de Teatru pentru Copii și Tineret, la Ploiești. “Imaginarium”, ediția 2022. Vezi programul

 

 

Back To Top