Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

numele spitalului județean de urgență ploiești
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județea Prahova se reunește, miercuri după-amiază, în ședință extraordinară, pentru schimbarea numelui Spitalului Județean de Urgență Ploiești, conform unei propuneri venite din partea unității sanitare.

Singurul proiect inclus pe ordinea de zi anunțată de reprezentanții CJ Prahova se referă la schimbarea numelui Spitalului Județean de Urgență Ploiești:

“Se aprobă modificarea și completarea denumirii Spitalului Județean de Urgență Ploiești în Spitalul Județean de Urgență Ploiești «Dr. Constantin Andreoiu», unitate sanitară publică cu paturi, cu sediul în municipiul Ploiești, str. Găgeni, nr.100, județul Prahova cu personalitate juridică, al cărui management a fost preluat de către Consiliului Județean Prahova.”

VEZI ȘI: Bogdan Nica, manager Spitalul Județean de Urgență: „Nu o să las spitalul fără căldură”

“Doctorul Constantin Andreoiu, născut la 1 septembrie 1903, în orașul Pitești, a absolvit liceul la Slatina și Facultatea de Medicină a Universității București. A fost membru corespondent al Academiei de Științe din România începând cu 3 iunie 1941. Din 1948 a ocupat postul de medic primar șef al secției de chirurgie de la Spitalul Unificat de Adulți nr. 2 (Schuler) și ulterior ocupă același post la Spitalul Județean Prahova până la 1 iulie 1977 când se pensionează. Doctorul Andreoiu a avut o prodigioasă activitate științifică concretizată în 310 articole și comunicări științifice în Revista de chirurgie și în Chirurgia. În 1964 i s-a conferit titlul de medic emerit și i s-a echivalat titlul de doctor în medicină obținut înainte de 1952. În 1983, la Institutul Oncologic Cluj-Napoca, a avut loc in memoriam dr. Constantin Andreoiu, ședința omagială pentru comemorarea renumitului specialist (…). Un nume atât de valoros ca al doctorului Constantin Andreoiu nu poate fi lăsat decât celei mai mari și importante unități medicale din Ploiești, unde acesta și-a derulat activitatea o importantă perioadă de timp”, se arată în referatul de aprobare care însoțește proiectul.

Sursa citată menționează că propunerea a venit din partea din partea Spitalului Județean de Urgență Prahova, „din dorința de recunoaștere a excepționalei valori medicale și a meritelor deosebite pentru prestigiul chirurgiei prahovene și naționale a doctorului Constantin Andreoiu și având în vedere integrarea memoriei acestuia în comunitatea medicală națională, de la nivelul unei unități medicale care îmbrățișează valoarea marelui medic”.

Back To Top