Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proiecte anghel saligny
Categorie: Administraţie
  • Ministerul Dezvoltării a anunțat cele 158 de obiective din județul Prahova care vor beneficia de finanțare prin PNI.
  • Este vorba despre proiectele privind rețele de drumuri, canalizare sau alimentare cu apă.
  • Valoarea totală a fondurilor pentru investițiile din județ se apropie de 1,5 miliarde de lei.

Prahova primește finanțare  de 1.492.794.607,99 lei prin PNI “Anghel Saligny”, din peste 3,5 miliarde de lei solicitați pentru investiții în infrastructura rutieră, respectiv rețele de canalizare și apă.

Pe lista anunțată de Ministerul Dezvoltării se regăsesc, însă, mai multe proiecte de amploare, începând cu variantele ocolitoare Mizil (69.222.506 lei), respectiv Păulești (54.247.322 lei), și continuând cu pasarela peste DN1, de la Băicoi, la intersecția cu DJ 215.

De asemenea, nouă comune primesc câte 21,5 milioane de lei pentru înființarea, modernizarea sau extinderea rețelelor de canalizare. Este vorba despre Sângeru, Poienarii Burchii, Măgurele, Lipănești, Gura Vitioarei, Filipeștii de Târg, Ciorani, Blejoi (de-a lungul DC10A) și Bărcănești. Asemenea lucrări vor fi finanțate și în alte localități, dar cu sume mai mici.

Pentru Ploiești, Ministerul alocă fonduri, prin PNI, pentru pasajele pietonale subterane din Bariera București și modernizarea unui tronson din Bd. Independenței.

VEZI ȘI: Ploieștiul, pe ultimul loc în clasamentul proiectelor depuse de marile municipii pentru programul “Anghel Saligny”

Lista completă a proiectelor aprobate în Prahova

proiecte aprobate as 1

proiecte aprobate as 2

proiecte aprobate as 3

proiecte aprobate as 4

proiecte aprobate as 5

proiecte aprobate as 6

proiecte aprobate as 7

proiecte aprobate as 8

Back To Top