Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploiesti anghel saligny
Categorie: Administraţie
  • Modernizarea Bulevardului Independenței și reabilitarea pasajelor pietonale subterane din Bariera București sunt cele două proiecte depuse de Primăria Ploiești, pentru finanțare prin Programul Național de Investiții.
  • Aprobarea lor aduce fonduri de 22,5 milioane de lei.
  • Ploieștiul este, însă, reședința de județ cu cele mai mici sume solicitate.

Ploieștiul, se află la coada clasamentului în funcție de valoarea proiectelor depuse în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”. Conform datelor publicate de Ministerul Dezvoltării și agregate de Expert Forum, două mari municipii, Oradea și Deva, nu au depus proiecte. Înaintea acestora, care figurează cu 0 lei, se află imediat Ploieștiul, cu 22,5 milioane de lei, de aproape 25 de ori mai puțin decât a încercat să obțină Baia Mare.

VEZI ȘI:  Lista proiectelor din Prahova care vor primi finanțare prin PNI “Anghel Saligny”

Pentru municipiul prahovean, datele publicate de Ministerul Dezvoltării arată că a fost aprobată alocarea a 14.909.854 de lei pentru modernizarea Bulevardului Independenței, între Gara de Sud și intersecția cu str Gheorghe Lazăr.

Al doilea proiect, privind reabilitarea și modernizarea celor două pasaje pietonale subterane din Bariera București, a primit o finanțare de 7.595.950 de lei.

Back To Top