Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

paza cj prahova
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova organizează licitație în vederea atribuirii unui contract de asigurare a serviciilor de pază, monitorizare și intervenție.
  • Serviciile ar urma să fie asigurate pentru imobilele din administrarea instituției, în baza unui acord-cadru pe o perioadă de patru ani.
  • Pentru externalizarea serviciilor de pază, CJ are pregătit un buget de peste 46,5 milioane de lei.

Anunțul publicat de CJ Prahova în SICAP se referă la “asigurarea serviciilor de pază, monitorizare și intervenție, monitorizare video pentru imobilele din patrimoniul Județului Prahova – pe o perioadă de 4 ani. (…) Valoarea maximă estimată a acordului-cadru (46.509.465,60 lei fără TVA) reprezintă valoarea estimată pe 4 ani”. Mențiunile făcute de autoritatea contractantă subliniază că “se va încheia un Acord-Cadru pe 4 ani, cu posibilitatea încheierii contractelor subsecvente numai pentru obiectivele care nu au asigurată paza şi protecţie prin forţe şi mijloace militare sau civile, sau în regim privat, de către proprietari sau deţinătorii obiectivelor, bunurilor sau valorilor, precum şi de către societăţile specializate de pază şi protecţie.”

Criteriul de atribuire a contractului va fi cel mai bun raport calitate – preț, dar experiența șefului de pază va conta în momentul selectării firmei câștigătoare, după cum reiese din datele publicate în SICAP.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 21 septembrie.

VEZI ȘI: Tribunalul Prahova a decis suspendarea hotărârii privind desfiinţarea Direcţiei de Pază din subordinea CJ Prahova

Back To Top