Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

modernizarea școlii florin comișel
Categorie: Administraţie
  • Joi a fost semnat al patrulea contract din serie celor pentru modernizarea și reabilitarea unor unități de învățământ din zonele marginalizate ale Ploieștiului.
  • Lucrările care se vor derula la Școala “Florin Comișel” vor include și construirea unei săli de sport, ele urmând să fie finalizate peste aproximativ un an.

Contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții “Modernizarea și reabilitarea Școala Gimnazială Florin Comișel și construire sală de educație fizică școlară” se referă la un proiect a cărui valoare totală este de 4.220.237,50 lei. Finanțarea a fost obținută prin Programul Operațional Regional.

“Prin accesarea fondurilor nerambursabile, clădirea școlii va fi reabilitată din punct de vedere termoenergetic și va fi construită și dotată o sală de educație fizică școlară, întrucât, în prezent, nu există infrastructura necesară desfășurării activităților sportive în cadrul școlii”, informează Primăria Ploiești.

Proiectul face parte din programul “O 9 șansă! Sprijinirea comunității marginalizate din Municipiul Ploiești” și va contribui la creșterea accesului la educație pentru persoanele din comunitățile marginalizate, aflate în risc de sărăcie sau excluziune social, mai menționează sursa citată. Din aceeași serie fac parte contractele semnate anterior, pentru școlile nr. 13 (zona Văleni – Radu de la Afumați),  nr. 19 (Mimiu) și “Candiano Popescu” (zona Văleni - Transilvaniei).

VEZI ȘI: Încă două școli din zone marginalizate ale Ploieștiului vor fi modernizate din fonduri europene

VEZI ȘI: Investiție de 1,5 milioane de lei pentru modernizarea Școlii “Candiano Popescu” și construirea unei săli de sport

Termenul de realizare a investițiilor este  31 decembrie 2023.

Ilustrație arhivă

Back To Top